Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Qingdao minmetals industry Co.,Ltd.

Κίνα Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Αγαπητό, ο φίλος μου, οι εργασίες παραγωγής κλειδαριών σας τόσο καλά στο εργοστάσιό μας, αυτό το είδος κλειδαριάς πωλεί πολύ καλά στη χώρα μας, που εκτιμάται πραγματικά της ποιότητας των προϊόντων σας, επίσης θέλω να σας ενημερώσω ότι θα μονογράψουμε το νέο πρόγραμμά μας στους επόμενους μήνες, θα συζητήσω με σας αργά για τη νέα διαταγή, να ελπίσω να σας δω πάλι.

—— ANDY

Γνώρισα να σας ξέρω στην έκθεση καντονίου, και ενδιαφέρομαι πολύ για τα προϊόντα σας. Έχω τοποθετήσει μια διαταγή και ελπίζω να συνεργαστώ με σας πάλι.

—— Diego

Η ποιότητα των προϊόντων σας είναι πολύ υψηλή, οι πελάτες μας όπως το πάρα πολύ, ο πωλητής είναι πολύ επαγγελματική για να απαντήσει στα θέματα των προϊόντων, το οποίο με κάνει περισσότερο όπως στα προϊόντα αγορών που κατασκευάζονται στην Κίνα.

—— Νικ

Είμαι Online Chat Now

Qingdao minmetals industry Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Qingdao minmetals industry Co.,Ltd.
Γραφείο με τον πελάτη έκθεση έκθεση έκθεση έκθεση έκθεση έκθεση

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : CCL Zeise-IKON KHLE KILIT
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100
Ετήσιες πωλήσεις : 500-600
Ιδρύθηκε Έτος : 2015
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

QINGDAO MINMETALS η Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ, ΕΠΕ είναι πολύ επαγγελματικός προμηθευτής του μεταλλεύματος, των κλειδαριών και του υλικού. Έχουμε όλα τα είδη κλειδαριών και υλικού, συμπεριλαμβανομένων των κλειδαριών εξογκωμάτων, των κλειδαριών πλαισίων, των λαβών, των κυλίνδρων, των λουκέτων, των αρθρώσεων, των φωτογραφικών διαφανειών ένσφαιρου τριβέα και άλλου υλικού επίπλων.

Πήραμε την πολύ σταθερή βάση παραγωγής στις διαφορετικές περιοχές της Κίνας και κερδίζουμε επίσης μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών μας από τη Μέση Ανατολή, ο Βορράς και τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, και την Αφρική. Σαν δέσμευση για τους πελάτες μας, η αξιοπιστία είναι το ισχυρό σημείο μας. Η συνέχιση να επενδύει στον εξοπλισμό και να βελτιώνει η ποιότητα της ουσίας έτσι ώστε να μπορούμε να εξασφαλίσουμε το υψηλό πρότυπο των προϊόντων και των υπηρεσιών μας είναι ο στόχος των αμετάβλητων προσπαθειών μας.

Πραγματοποιώντας το μεγαλύτερα κέρδος και το αμοιβαίο όφελος, καλύτερα από στόμα σε στόμα και περισσότερη εμπιστοσύνη είναι ο win-win σκοπός μας.

Πάρτε μια στιγμή για να κοιτάξετε βιαστικά μέσω του συνόλου δειγμάτων μας, και να μας στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο οποιεσδήποτε από τις έρευνές σας, θα διαπιστώσετε ότι είμαστε πολύ αξιόπιστος συνέταιρος και η ποιότητα είναι κάτι που δεν παραμελούμε ποτέ.

Να κοιτάξει για να καθιερώσει προς τα εμπρός τις άμεσες επιχειρησιακές σχέσεις με σας σύντομα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao minmetals industry Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Kris

Τηλ.:: 18661681908

Φαξ: 86-532-85755297

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)